Onze missie

De frisdrankindustrie heruitvinden. Niet meer niet minder.

Smaken

Het verhaal achter Dripl

Dripl werd opgericht door founders Lucas Moreau en Colin Deblonde in 2019 met als doel de frisdrankindustrie helemaal op z'n kop te zetten. Via een 300+ Dripl-automaten bij bedrijven als Puma, Kaemingk, A.S. Adventure, HubSpot, SAP, JBC en Showpad werden er op vandaag al miljoenen verpakkingen vermeden. Dripl vind je momenteel op verschillende locaties in België en Nederland, maar de ambities zijn groot: tegen 2030 wil het maar liefst 1 miljard wegwerpverpakkingen vermeden hebben in gans Europa.

groepsfoto

We gaan voor directe impact

Bij Dripl dromen we van een planeet zonder wegwerpverpakkingen. Om die te realiseren stellen we een gepassioneerd team van probleemoplossers samen.

We mikken hoog

We doen geen toegevingen als het op aanwervingen of ontwikkelen van onze skills aankomt tijdens ons parcours. We creëren een plek waar iedereen zich kwetsbaar en durft openstellen, waar we elkaar versterken met feedback.

We geven ownership

Bij Dripl heb je volledige ownership over je verantwoordelijkheden. Die krijg je omdat we geloven dat dit je werk en je mentale welzijn versterkt en verbetert.

We hebben het beste voor met je

Een startup en een gezonde werk-privébalans gaan niet samen? Fout – bij Dripl wel. We kiezen voor flexibiliteit, het recht op deconnectie en gulle compensatie.

Ons team

Maak kennis met onze Refillution Rangers.

We verbeteren ons bedrijf door jou te helpen groeien. Denk aan mentoring, opleidingen, groeiplannen en constructieve feedback.
Wij bieden een competitief loonpakket, mooie voordelen en interessant aandelenpakket.
Je wordt letterlijk eigenaar. Je krijgt Dripl-aandelen en wordt zo echt deel van de missie.
We gaan niet alleen bowlen (dat natuurlijk ook) maar plannen regelmatig (ski)uitstapjes, workations en feestelijke brunches.
Een fantastisch uitzicht op de skyline van Brussel, tweewekelijkse yogasessies en 4 soorten plantaardige melk voor je iced cappuccino of matcha latte.

Staat je droomrol er niet bij, maar brandt het vuur van de Refillution bij jou vanbinnen?

We zijn altijd op zoek naar vers bloed om samen met ons de strijd aan te gaan tegen wegwerpverpakkingen. Kun jij de uitdaging aan? Ga ervoor.